Támogatók

Az én Paksom 2015 fotópályázat szervezésében, a gálaest szervezésében, és a projekthez tartozó Az én Paksom Jótékonysági Kampányban a kezdeményező Paksi Pünkösdi Gyülekezet több támogató partnerrel fog össze. A támogatók listája folyamatosan bővül.

Szeretné, ha ezen a listán Ön ill. az Ön cége is szerepelne? Szívesen részt venne egy önzetlen és tiszta művészeti-kulturális program megvalósításában. ami ráadásul jó karitatív célokat szolgál? A támogatók listája minden kiadványunkon szerepel, a kiemelt támogatók pedig még nagyobb szerepet kapnak. Tekintse meg Szponzori Programunkat és találja meg az Önnek legszimpatikusabb lehetőséget!


Arany támogató


Fortuna Rádió, a mindennapok ritmusa

A Fortuna rádió a régió egyik legnépszerűbb médiuma. Gondosan szerkesztett változatos zenékkel, lendületes stílusban kellemes kikapcsolódást nyújtunk. E mellett a naponta többször jelentkező hírműsorainkban percre pontosan informáljuk hallgatóinkat a fontosabb országos és helyi eseményekről. Estére kicsit visszavesszünk a ritmusból, és változatos közéleti-, portré-, kulturális-, és vallási magazinműsorokkal tartalmas beszélgetéseket ígérünk. Műsorainak úgy szerkesztjük, hogy minden korosztály megtalálja a számára kedves témákat és zenéket.


A pályázat kezdeményezője, kiírója és szervezője a

Hitvallásunk szerint Jézus Krisztus követői, hitgyakorlatunk szerint klasszikus karizmatikus keresztények, szervezetünk szerint a törvényes Magyar Pünkösdi Egyház helyi közössége vagyunk. Férfiak és nők, családapák és családanyák, dolgozók, vállalkozók, tanulók, fiatalok, idősek mind Jézus példáját követjük. Gyülekezetünk 1944 óta működik Pakson.