Díjazás

A fotópályázat 200.000,- Ft összdíjazású, melyet utalványok formájában, a helyezésnek megfelelően súlyozva osztunk szét a zsűri által kiválasztott három legjobb fénykép készítője között.
  1. Az első helyezett díja, Az én Paksom 2015 fődíja egy 100.000,- Ft értékű vásárlási utalvány, melyet fényképészeti szaküzletben költhet el a díj nyertese.
  2. A második helyezett díja egy 65.000,- Ft értékű vásárlási utalvány, melyet fényképészeti szaküzletben költhet el a díj nyertese.
  3. A harmadik helyezett díja egy 35.000,- Ft értékű vásárlási utalvány, melyet fényképészeti szaküzletben költhet el a díj nyertese.
A zsűri által választott három díjazott alkotás mellett idén is szeretnénk szervezői különdíjat átadni. A különdíj egy értékes ajándékcsomagot tartalmaz.

A 2015-ös pályázatban új hagyományt is szeretnénk teremteni azzal, hogy támogatóinknak is lehetőséget adunk különdíjazásra. A támogatói különdíj minden esetben a szponzor által összeállított ajándékcsomagot tartalmazza.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjak átadására a 2015. augusztus 23-án a Csengey Dénes Kulturális Központban tartandó gálaesten kerül sor, ahol bemutatjuk a díjazott és különdíjazott felvételeken kívül a zsűri által kiemelt további képeket is, melyek kétségkívül a nevezett fotók legszebbjei lesznek.