Falinaptár 2016

A nyári díjátadó gálán azt ígértük, hogy idén is összeállítjuk a fotópályázat díjazott és nevezett alkotásaiból a szokásos naptárunkat. Megtettük. Jól esett azzal a gondolattal venni elő újra a fényképeket, hogy végre úgy is megoszthatjuk veletek, hogy a kezetekbe adjuk őket.

Bemutatjuk Az én Paksom 2015 fotópályázat 2016-os falinaptárát.
Az én Paksom 2015 fotópályázat falinaptára
A naptár 13 lapot tartalmaz, mindegyik lapon az idei pályázatra beküldött képek szerepelnek. Igyekeztünk a legszebb képeket szerepeltetni, és természetesen mind a zsűri által díjazott alkotások, mind a különdíjas fényképek ott vannak a lapokon. A havi felbontású kalendárium elődjéhez hasonló formátumú, álló A3-as méretű, tervezésében és kivitelezésében is méltó a fotópályázat és a nevezett képek színvonalához.

Karácsony közeledtével kiváló ajándék, látványos meglepetés, igazi kuriózum bárki számára, főleg, ha saját fényképünk is szerepel benne. Díszítse minél több családi otthon és munkahely falát a jövő évben!

Köszönjük Fitt Tamás zsűritagnak, a 2013-as fotópályázatunk győztesének képfelajánlását, mely a decemberi hónap lapján található, igazi különlegesség.

Az exkluzív kiadvány limitált példányszámban kapható a Paksi Pünkösdi Gyülekezet adományboltjában, az Adomány Szigeten (Paks, Kereszt utca 28, P 8-17 Szo 8-13), a Javill Villamossági Szaküzletben (Paks, Tolnai út 22, H-P 7-17, Szo 8-12) és a Ro-bit Számítástechnikában (Paks, Dózsa György út 40, H/Sze/Cs 9-12 13-16, K/P 8-12 13-16). A naptár adományértéke 3.000,- Ft, amit jótékony célok támogatására használunk.Hasonló cikkeink

1 megjegyzés :


  1. Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone! sign in hotmail

    VálaszTörlés